METSÄSTYS, KALASTUS JA ERÄNKÄYNTI ERÄELÄMÄN KIEHTOVA MAAILMA.

Kevät on jo pitkällä. Luonnossa hyrisee pesimiset. Kohta alkaa nisäkäsjälkikasvu syntymään. Kalastus puolella siikamiehet ovat jo ensimmäisiä saaliita kiskoneet ja muutenkin kalastussesonki alkaa vilkastumaan. Meren jäät ovat jo hyvin arvaamattomia ja järvilläkin kulkeminen alkaa olemaan jonkin asteinen extreme-kokemus ainakin täällä etelän puolella Suomea.

Olet sitten vasta-alkaja tai ikäsi eräpoluilla tai vesillä taivaltanut, saat yhteistyökumppaniksesi palvelevan ERÄ+ Kirkkonummi Oy:n jonka valikoimien kautta saat hankittua laadukkaat välineet eräharrastukseesi, olipa kyseessä sitten metsästys, kalastus tai eränkäynti. Luotettavien tavarantoimittajien tuotteet  tuovat mukanaan kevyen mielen ja onnistumisen ilon, istuessasi vaikkapa karikoilla kaloja narraamassa tai kulkemassa eräpolkuja metsän siimeksessä.

Eränkäynti

Metsästys