METSÄSTYS, KALASTUS JA ERÄNKÄYNTI ERÄELÄMÄN KIEHTOVA MAAILMA.

Kalamiehet. Jigikalastajat huom. Mikado jigit tulivat myymälään, tulkaa nyt hyvät ihmiset täydentämään jigivarastonne ajantasalle. Onhan syksy kaikenlaisen kalastuksen huippuaikaa ja jigikalastuksen sesonkihetkiä.

UUSI YHTEYSTIETO HYVÄT METSÄSTÄJÄT.

Jos sinua kiinnostaa lähteä karhujahtiin Venäjälle, ota yhteys. Börje Lostedt 0400 810019 borje.lostedt@kolumbus.fi

Olet sitten vasta-alkaja tai ikäsi eräpoluilla tai vesillä taivaltanut, saat yhteistyökumppaniksesi palvelevan ERÄ+ Kirkkonummi Oy:n jonka valikoimien kautta saat hankittua laadukkaat välineet eräharrastukseesi, olipa kyseessä sitten metsästys, kalastus tai eränkäynti. Luotettavien tavarantoimittajien tuotteet  tuovat mukanaan kevyen mielen ja onnistumisen ilon, istuessasi vaikkapa karikoilla kaloja narraamassa tai kulkemassa eräpolkuja metsän siimeksessä.

Eränkäynti

Metsästys